onsdag 5 september 2012


Vässat & Inspirerat

Vill du som jobbar på bibliotek i Kompobibområdet delta i spännande möten via Adobe Connect?
Under hösten 2012 har du möjlighet till det. Det är medarbetare på biblioteken i Kompobibområdet som bjuder in till träffar med olika teman.
Här finner du teman, tider och mötesrum.
Välkommen!Mötena är tänkta som diskussionsforum där du har möjlighet att diskutera olika teman med övriga deltagare. Vi har valt fredagar som mötesdagar, ett morgonmöte kl. 08.30 - 09.15 och ett eftermiddagsmöte kl.13.00 - 13.45. Anmäl dig till Adobemötena, 1 vecka i förväg. För anmälan se nedan. Begränsat antal mötesdeltagare till 8 personer vid varje mötestillfälle. Först till kvarn!

OBS! Varje tema och datum har en egen länk för anmälan!

  Vad ska jag som mötesdeltagare tänka på när jag ska vara med i ett Adobe Connectmöte?
  Utrustning  FAQ (Frequenty Asked Questions)

 1. Tidskrifter, här diskuterar vi tidskrifter inför höstens nya prenumerationer,
  21 september, 08.30 - 09.15 och 13.00 - 13.45

  Anmäl dig till Annika Restadh Askersund, annika.restadh@askersund.se
  Morgonens länk, 08.30. Klicka här för att komma till Adobemötet!
  Eftermiddagens länk, 13.00. Klicka här för att komma till Adobemötet!
 2. 5 oktober. Reflektioner från Bokmässan. Kom med oavsett om du var där eller inte. Anmäl dig till förmiddagen här: ulla.solsmo@dll.se Klicka här för att komma till Adobemötet! Anmäl dig till ulf.holke@ltv.se Klicka här för att komma till Adobemötet
 3. 12 oktober. Anmäl dig till
  Klicka här för att komma till Adobemötet!
 4. 19 oktober. Studieresetips: Med utgångspunkt från en studieresa till London hösten 2012 vill vi diskutera hur en studieresa kan genomföras, från planering till genomförande och till avslutande reflektion. Anmäl dig till Isabelle Andersson, Isabelle från Skinnskatteberg & Helena Andersson från Köping håller i träffen.
  K
  licka här för att komma till Adobemötet!
 5. 26 oktober. Sociala medier. Youtube, Twitter, Facebook, Instagram - hur jobbar vi med sociala medier på biblioteken? Anmäl dig till Hanna Ahlström på Gnesta bibliotek och berätta om du vill delta på förmiddagen eller på eftermiddagen. Klicka här för att komma till Adobemötet!
 6. 9 november. Inställt!
 7. 16 november. Asylsökande och bibliotek. Anmäl dig till Monica Pettersson  Oxelösund, Klicka här för att komma till Adobemötet!
 8. 23 november. Bokcirkel: Spelreglerna av Jonas Karlsson. Rekommenderade noveller att läsa är Fakturan, Högläsning och Huvudsaken. Samtliga (samt hela boken) finns att låna som e-bok. Anmäl dig till Cajsa Broström eller Helena Reinedahl Eskilstuna
  Klicka här för att komma till Adobemötet!
 9. 30 november. Biblioteket som mötesplats.  Anmäl dig till ..... Fagersta
  Klicka här för att komma till Adobemötet!
 10. 7 december. Bokprat/bokpresentationer för vuxna: passé arbetssätt eller? hur gör man det bäst? nå nya "svåra" grupper? och lite annat... Anmäl dig till Lars Larsson, Nyköping, Klicka här för att komma till Adobemötet!
 11. 14 december.Anmäl dig till
  Klicka här för att komma till Adobemötet!
 12. 21 december. Musiktjänster på biblioteket. OBS! Inställt tyvärr. Vi återkommer om planering framåt!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar